To the news list

VR-тур мансардною квартирою ЖК «Новий Форт. Містечко Підзамче»: 5 безумовних переваг і 3 варіанти організації простору

December 08, 2021

Завжди чудовий краєвид на історичну частину міста, багато світла завдяки більшій кількості вікон, високі стелі й більше автономності для кожного члена родини. І все це – в ультрасучасному житловому комплексі з новітньою інфраструктурою, в прогресивному ком’юніті однодумців і лише в 10 хвилинах від центру Міста Лева.

Щонайменше стільки переваг нарахували в Корпорації Нерухомості РІЕЛ, оцінюючи, яким буде життя мешканців ЖК «Новий Форт» в цій елегантній оселі під дахом.

І хоча ваша майбутня мансардна квартира – лише в процесі будівництва, та «походити» нею, «побачити» варіанти дизайну та навіть розстановку меблів цілком реально вже зараз – просто  завітавши у наші відділи продажу і «прогулявшись» у VR-окулярах помешканням, в якому вже «попрацював» дизайнер.

Родинам із дітьми дизайнери КН РІЕЛ пропонують перетворити одну з кімнат квартири на багатофункціональну дворівневу дитячу: на нижньому рівні – повноцінні спальні місця, робочі столи, відкриті полиці та закриті шафи для одягу, шкільного приладдя й безлічі важливого дитячого краму. На верхньому – автономний ігровий простір, де цілком гармонійно виглядатиме власна «лаунж-зона» ваших дітей: від «складу іграшок» до бібліотеки чи домашнього кінотеатру. Між рівнями чудово вписується міні-спортзал із рукоходами, шведською стінкою та навіть гімнастичними кільцями. Впевнені, кожен із щасливих батьків непосидючих дітей оцінить таку дизайнерську ідею з особливою вдячністю.

Для резидентів, яким необхідний автономний офіс в межах власного помешкання, наші дизайнери розробили дворівневу спальню-кабінет. Внизу – king-size-ліжко, шафи для одягу і компактна лаунж-зона для максимального відновлення. Згори – робоче місце, необхідні для документів стелажі й своя релакс-зона, де в перервах між задачами є можливість якісно перепочити, відволікшись на розкішний краєвид за вікнами. Так забезпечено всі умови, аби зосередитись на роботі вдавалося якнайшвидше, а робочий день минав якнайпродуктивніше.

Іще один варіант організації простору – спальня-гардеробна: найзручніша для тих, кому важливо мати окремий простір не лише для власних речей, а й для себе під час ранкової й вечірньої рутини. Дизайнери КН РІЕЛ пропонують організувати на верхньому рівні цієї кімнати окрему б’юті-зону із туалетним столиком і місцем для косметики й необхідних аксесуарів. Там же чудово розміститься простора гардеробна з можливістю зберігати речі на всю довжину – а цю перевагу важко переоцінити.

Упевнені, варіантів якісного використання просторів у мансардних квартирах нашого комплексу іще безліч. Головне – максимально продумати ваші очікування і завбачливо прорахувати потреби всіх мешканців цієї оселі. Саме за цими принципами уже понад 18 років проєктує й реалізує свої проєкти КН РІЕЛ.

Усі деталі про найбільш романтичні помешкання ЖК «Новий Форт. Містечко Підзамче» – уже у менеджерів наших відділів продажу.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

ЧП «Львівінтерсервіс»

ООО «Вежа на Хмельницького»

ООО «Брама на Хмельницького»

Join our social networks
Contact us in convenient way
(032) 229-54-63
Feedback
The exchange rate as of 5/1/2024 is 39.62 UAH.
Sales departments
Lviv, 10, Volodymyra Velykoho Street
© 2024  Pidzamche. Novyi Fort. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.