До списку новин

VR-тур мансардною квартирою: 5 безумовних переваг і 3 варіанти організації простору

08 грудня 2021

Завжди чудовий краєвид на історичну частину міста, багато світла завдяки більшій кількості вікон, високі стелі й більше автономності для кожного члена родини. І все це – в ультрасучасному житловому комплексі з новітньою інфраструктурою, в прогресивному ком’юніті однодумців і лише в 10 хвилинах від центру Міста Лева.

Щонайменше стільки переваг нарахували в Корпорації Нерухомості РІЕЛ, оцінюючи, яким буде життя мешканців ЖК «Новий Форт» в цій елегантній оселі під дахом.

І хоча ваша майбутня мансардна квартира – лише в процесі будівництва, та «походити» нею, «побачити» варіанти дизайну та навіть розстановку меблів цілком реально вже зараз – просто  завітавши у наші відділи продажу і «прогулявшись» у VR-окулярах помешканням, в якому вже «попрацював» дизайнер.

Родинам із дітьми дизайнери КН РІЕЛ пропонують перетворити одну з кімнат квартири на багатофункціональну дворівневу дитячу: на нижньому рівні – повноцінні спальні місця, робочі столи, відкриті полиці та закриті шафи для одягу, шкільного приладдя й безлічі важливого дитячого краму. На верхньому – автономний ігровий простір, де цілком гармонійно виглядатиме власна «лаунж-зона» ваших дітей: від «складу іграшок» до бібліотеки чи домашнього кінотеатру. Між рівнями чудово вписується міні-спортзал із рукоходами, шведською стінкою та навіть гімнастичними кільцями. Впевнені, кожен із щасливих батьків непосидючих дітей оцінить таку дизайнерську ідею з особливою вдячністю.

Для резидентів, яким необхідний автономний офіс в межах власного помешкання, наші дизайнери розробили дворівневу спальню-кабінет. Внизу – king-size-ліжко, шафи для одягу і компактна лаунж-зона для максимального відновлення. Згори – робоче місце, необхідні для документів стелажі й своя релакс-зона, де в перервах між задачами є можливість якісно перепочити, відволікшись на розкішний краєвид за вікнами. Так забезпечено всі умови, аби зосередитись на роботі вдавалося якнайшвидше, а робочий день минав якнайпродуктивніше.

Іще один варіант організації простору – спальня-гардеробна: найзручніша для тих, кому важливо мати окремий простір не лише для власних речей, а й для себе під час ранкової й вечірньої рутини. Дизайнери КН РІЕЛ пропонують організувати на верхньому рівні цієї кімнати окрему б’юті-зону із туалетним столиком і місцем для косметики й необхідних аксесуарів. Там же чудово розміститься простора гардеробна з можливістю зберігати речі на всю довжину – а цю перевагу важко переоцінити.

Упевнені, варіантів якісного використання просторів у мансардних квартирах нашого комплексу іще безліч. Головне – максимально продумати ваші очікування і завбачливо прорахувати потреби всіх мешканців цієї оселі. Саме за цими принципами уже понад 18 років проєктує й реалізує свої проєкти КН РІЕЛ.

Усі деталі про найбільш романтичні помешкання ЖК «Новий Форт. Містечко Підзамче» – уже у менеджерів наших відділів продажу.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Львівінтерсервіс»

ТОВ «Вежа на Хмельницького»

ТОВ «Брама на Хмельницького»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(032) 229-54-63
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 4/18/2024 становить 39.59 грн.
Відділи продажу
Львів, вул. Володимира Великого, 10
© 2024  Підзамче. Новий Форт. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.